Salam Jumaat Semua....

Siti Norshimah Md Yasan | Friday, March 25, 2016 | Be the first to comment!
Salam bersiaran kembali...

Dulu ingatkan tak masa Cik Siti ceritakan tentang yang Cik Siti serati seisi Teh Tarik dengan management Cik Siti.  Mas tu Cik Siti propose yang kita orang nak pakai baju biasa semasa hari sabtu sebab hari sabtu adalah bukan kerja biasa sebaliknya kerja overtime.  tak semua TMpoint yang buka.  Dan TMpoint Cik Siti salah satu yang buka.

Berbalik pada cerita....

Akhirnya terlaksana juga apa yang dimpikan, cuma hari je yang bertukar.  Management mengarahkan pakai baju kebangsaan pada hari juamaat.  Senang nak pergi sembahyang jumaat.  Lagi pun bagus juga.  Isnin hingga khamis pakai baju uniform dan jumaat pakai baju kurung/ melayu.  Tak adalah baju tu terperuk je dalam almari.

Motif nak cerita.

Saja terkenangkan masa dulu.... ahaks... berangan tahap gabanlah Cik Siti oiiiii!!!

Kemana arah blog Bayu Kenangan

Siti Norshimah Md Yasan | Thursday, March 24, 2016 | Be the first to comment!
Salam Semua,



Bersiaran setelah lama menyepi.  Alasan?  sibuk?  mungkin ya.  Hilang minat? mungkin ya.  Tak ada mood?  Mungkin ya.  Tak nak salah kan orang lain, Cik Siti salahkan diri sendiri.  Setiap apa yang berlaku kepada kita adalah dari dalam diri kita sendiri.  Baik buruk semuanya adalah kita.  Ceewahhh... cakap mengalahkan tokoh.  Dahlah, jangan nak layan Cik Siti kau ni sangat.  Nanti senyum sendiri je.  Betul ke tidak budak ni.

Yang sebenar-benarnya Cik Siti sayangkan blog Cik Siti.  Dah banyak kot Cik Siti kongsikan dalam blog ni.  Yang manis, yang sedih, yang suam-suam kuku semuanya ada.  Dah macam carca marbah dah blog ni.

Namun apa yang tersemat jauh di sudut hati Cik Siti, kalau boleh pertahankan Cik Siti akan pertahankan untuk tidak menutup blog ni.  Walau pun sekarang ni orang lebih suka dengan Facebook/wassup/twitter/instagram namun mungkin ia tidak akan patahkan semangat untuk Cik Siti terus menaip di dalam blog ini.

Dipohon beringin siburung kenari,Ingin terbang bersayap tidak,Kemana ingin ku bawa diri,Adakah orang sudi atau pun tidak

p/s:  ada sesiapa yang bagi kata-kata semangat pada Cik Siti tak?

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page