Akhirnya.... Cik Siti dilepaskan

Siti Norshimah Md Yasan | Thursday, February 07, 2013 | 6 Comments so far
Selamat Semua,

Rindu sangat untuk conteng dalam teratak yang tak seberapa ni. Eh, janganlah terkejut dengan tajuk kat atas tu. Korang ni kan.... jangan salah sangka.  tiada kena mengena dengan kehidupan peribadi itu hanyalah ilusi dan hanya untuk kerjaya Cik Siti sahaja.

Setelah hampir 6 bulan Cik Siti menjawat 2 jawatan, dan adakala 3 kerja yang kena buat akhirnya kerja lama yang Cik Siti sandang 7 tahun telah dilepaskan. Boss dah buat keputusan. 2 bulan lamanya(yang sebenarnya dia cuti bersalin) dia ambil keputusan nak lepaskan jawatan Cik Siti yang lama. Cik Siti tak mampu nak buat jawat 2 jawatan.  Nanti kata gila pulak. Ha...ha...ha... yang sebenarnya, memang tak larat.  sebab itu yang blog Cik Siti pun dah macam tak terurus lak.

Bos kata nak lepaskan Cik Siti dengan jawatan lama dia sayang, nak lepaskan jawatan baru ni pun dia sayang. Akhirnya dia buat keputusan....

"Kak Shim, saya lepaskan Kak Shim dari jawatan Pembantu Ketua Hasil dan saya kekalkan Kak Shim dalam Admin."

Jadi... kini Cik Siti sudah kekal di Admin.... Jadi PA Bosss......Hehehe....

rindu pada blog

Siti Norshimah Md Yasan | Saturday, February 02, 2013 | 3 Comments so far
rindunya pada blog Cik Siti ni..... huhuhu....
minta maaf kalau Cik Siti tak dapat nak updated blog buat masa ni...
bukan malas, tapi sedang mencari masa sebabkan kerja Cik Siti yang sedang berubah. ini pun Cik Siti chba curi masa untuj update. nak minta maaf juga pada En Tehr, Adik Nita atau
seblogger sedunia kalau tak sempat nak jenguk blogger...

so...... soooorrrrrryyyyyyy
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page