rindu pada blog

Siti Norshimah Md Yasan | Saturday, February 02, 2013 |
rindunya pada blog Cik Siti ni..... huhuhu....
minta maaf kalau Cik Siti tak dapat nak updated blog buat masa ni...
bukan malas, tapi sedang mencari masa sebabkan kerja Cik Siti yang sedang berubah. ini pun Cik Siti chba curi masa untuj update. nak minta maaf juga pada En Tehr, Adik Nita atau
seblogger sedunia kalau tak sempat nak jenguk blogger...

so...... soooorrrrrryyyyyyy

3 comments:

  1. Tersedu sedan menanti teman,
    Layu jambangan dekat seminggu;
    Rindu gurauan Cik Siti budiman,
    Bayu kenangan tempat menunggu. =)

    ReplyDelete
  2. Layu jambangan dekat seminggu,
    Jambangan elok bunga keladi;
    Bayu kenangan tempat menunggu,
    Singgah untuk berhibur hati.

    ReplyDelete
  3. Tu yang buat semangat pantun saya tu... :D

    ReplyDelete

Dah baca sila komen ye... Terima kasih...

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page