Tukar Rumah Baru...

Siti Norshimah Md Yasan | Saturday, August 29, 2009 |
Salam semua... peace

Maaf lah dah lama tak update blog saya ni....

Sekarang ni saya teramat la sibuk... Ni pun menulis sebab nak test template baru...

Macam mane dengan template baru ni? Ok tak? ( kalau tak ok, ok kan je la ye... sengihnampakgigi)

Ada sape-sape nak tukar link dengan saya tak? Boleh la kita bertukar-tukar pendapat...

Rasanya cukup dulu sampai cni. Nanti ade mase saya akan update lagi....

( Nak bangun sahur esok nih..:woooh: makan kat umah dengan mak... bestnye...:inlove:)

1 comment:

Dah baca sila komen ye... Terima kasih...

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page