FB menemukan sahabat lama....

Siti Norshimah Md Yasan | Sunday, May 23, 2010 |

IHSAN DARI GOOGLE.....

Okeylah... en3 kali ni nak cite ckit sal FB (facebook). bukan sahaja dapat rakan semasa (rakan sekerja) malah juge dapat mencari rakan-rakan dan sahabat lama. itu pun dapat jumpa halaman Maktab adabi Maharani... ha, apa lagi? pastu berduyun-duyun yang aku jumpa. bebudak 6 Atas 1 dan 2... hish! rindu lak pada dia orang

kebanyakkan yang cik Siti jumpa dah kahwin dan beranak pinak. ada yang kahwin dengan rakan sekelas dan ada juga yang yang kahwin dengan rakan sebelah kelas..... terkejut juga. masa sekolah dok rajin mengusik la ni dah kawin dia orang tu. ada juga yang bercinta satu kelas sampai la ni.... tahniah tahniah.

inilah dikatakan jodoh.... ermmm.... terima kasih juga kepada sahabat yang sudi terima add Cik Siti walau pun ada yang ingat-ingat lupa dengan cik Siti. bila dok cite ckit barulah yang dia orang ingat...

inilah nama yang ci Siti dah jumpe

IRWAN
MOHD PENA ARIFFIN
MOHD AIDIL
ASIAH (Cik Siti terkejut bila dia dah kahwin dengan aidil)
AZIZI
NAZLI
KAK HASLIZA
LIS
AZWAN
RIN

tapi rase-rasenya nak xplore lagi nak cari yang lain.

Thank U pada rakan-rakan lama yang sudi ADD cik Siti

layouts myspace

No comments:

Post a Comment

Dah baca sila komen ye... Terima kasih...

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page