Template Baru dari adik Najiah

Siti Norshimah Md Yasan | Tuesday, June 02, 2015 |
Assalamualaikum....

Lama sudah tak bersiaran dalam teratak ni.  kesibukan mula terjah Cik Siti.  Entah kenapa mood nak updated teratak ni macam hilang semangat je.  Tapi hari ni nak juga conteng dalam teratak usang ni.  Macam mana?  Cantik tak teratak Cik Siti?  Ini semua hasil adik Najiah yang sudi edit blog Cik Siti suram muram ni.  Hasil adik Najiah memang cantik.  Murah pulak tu.  Yang sebenarnya ini kali kedua Cik Siti menggunakan khidmat adik Najiah.  Blog teratak pena pun dia yang editkan.

Okey.  seiapa yang nak dapatkan perkhidmatan edit blog dari adik Najiah boleh terjah kat blog dia.  kat sana boleh tengok portfolio dia dengan blog-blog yang pernah dia edit.

Terima Kasih banyak-banyak buat adik Najiah yang sudi edit blog Cik Siti yang tak seberapa ni.  Nanti ada rezeki akak guna khidmat adik ye.

TERBANG SEKAWAN BURUNG KEDIDI.
TERBANG RENDANG TEPI PERGI,
TERIMA KASIH DAUN KELADI,
ADA REZEKI AKAN DITEMPAH LAGI.

2 comments:

Dah baca sila komen ye... Terima kasih...

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page