Rezeki Bersama Kaki Novel

Siti Norshimah Md Yasan | Wednesday, August 31, 2016 |

Salam bersiaran....

Tumpang lalu,,,,, tuan tanah kedaung nak menempel kat sini.

Okey.... hari tu Cik Siti cerita pasal rezeki, hari ni pun nak cerita pasal rezeki.  Hari tu rezeki Cik Siti dengan Penulisan2u dan kali ni rezeki Cik Siti dengan Kaki Novel pulak.

Sebenarnya Cik Siti ada hantar manuskrip di kaki novel last year.  Tapi mungkin tak ada rezeki bila nmanuskrip tu ditolak. Adalah beberapa alasan yang buatkan dia orang tolak.  lepas tu awak tahun Cik Siti hantar manuskrip yang lain.  Hampir 6 bulan Cik Siti tunggu dan dua tiga hari sebelum raya Cik Siti dapat email dari Kaki Novel yang mana manuskrip yang Cik Siti hantar berjaya seisi penilaian dan bakal diterbitkan.  Al-hamdulillah.... memang rasa macam tak percaya je.  Nak menangis pun ada juga.

Masa baca surat tawaran tu macam nak melompat cecah bumbunglah.  Sampaikan rakan-rakan pejabat dok tanya kenapa.  Tak sabar rasanya nak keluarkan novel yang kedua selepas Masihkah Ada Kasih tahun 2005.

Untuk masa sekarang ni Cik Siti masih lagi menulis.  Masih jauh lagi sasarannya.  Cuma apa yang penting sekarang ni berusaha selagi terdaya.  Menurut pihak penerbit, novel Cik Siti bakal diterbitkan tahun hadapan.

Okey.... sama-sama kita tunggu ye.



No comments:

Post a Comment

Dah baca sila komen ye... Terima kasih...

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page