Selamat Maju Jaya.....

Siti Norshimah Md Yasan | Tuesday, January 03, 2012 |

Salam Semua...

Tahun 2011 baru sahaja melabuhkan tirainya. dan tahun 2012 baru sahaja menjengah suarianya. ini adalah en3 Cik Siti yang pertama dalam tahun 2012(walhal orang lain dah berpuluh-puluh idea yang dilepaskan di dalam blog mereka)...

Okey, start esok ramai yang sibuk dengan anak-anak yang akan melangkah ke sekolah. tak ketinggalan juga Cik Siti. Tapi.... Cik Siti tak dapat nak hantar mereka kerana terpaksa kerja. maklumlah kerja dengan orang ramai ni.... terpaksalah bergilir-gilir. apa yang pasti semua keperluan sudah pun siap sedia. tinggal anak-anak yang nak ke sekolah je.


Syasya tahun ke-2 di tadika. sekolah yang sama tetapi mungkin dapat rakan yang berbeza. seronok betul bila kita buat persiapan. dia pun nak tumpang sekaki juga.


Firdaus tahun ni masuk darjah 2. sekolah yang sama dan Cik Siti harap dia akan belajar bersungguh-sungguh agar dia mencapai kejayaan yang cemerlang.... amin....

Kepada semua pelajar yang akan memulakan seisi persekolah tahun 2012 Cik Siti nak ucapkan selamat maju jaya....

kredit2: Cik Nurul

2 comments:

  1. selamat kembali ke sekolah
    kami dah pun ke sekolah hari ni

    ReplyDelete
  2. kak Siti, lamanya menghilang.. :)

    zaman sekolah memang best. Tapi tak nak exam kalau suruh ke sekolah balik. hehe

    ReplyDelete

Dah baca sila komen ye... Terima kasih...

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page