Pelayaran (Untuk motivasi)

Siti Norshimah Md Yasan | Friday, March 21, 2014 |
selamat berkembali semua...

                                 

Sekarang ni mood dah macam down sangat.  cuba nak cari motivasi diri.  Kesian teratak Cik Siti yang dah lama tak berpenghuni.  Kalau kena tinggal pun memang padan muka Cik Siti. Gelak ye....
okeylah... dalam nak betulkan mood dan juga semangat yang dah tinggal suam-suam kuku ni macam biasalah... dengar lagu yang boleh menaikan semangat Yakin Boleh! Cik Siti boleh lakukan!!! tak kiralah di dalam apa bidang atau pun cabaran yang mendatang.  Sebab cabaran yang mendatang itu akan menjadikan kita lebih berpengalaman... ceeewwaahhh

Okey, nak kongsi satu lagu yang boleh naikkan semangat semula.... (bagi Cik Sitilah....) walau pun lagu agak rock keras tapi senikata dia memang kena.  Jangan kata Cik Siti layan lagu lama je.  semua lagu yang senikata yang menarik dan lagu yang kena dengan jiwa Cik Siti semuanya Cik Siti suka. Jom layan lagu ni dengan senikatanya sekali.


Berilah peluang kepada dirikuMeneruskan pelayaran ini
Dan mencari secebis erti
Untuk aku berdiri
Usahlah kau menghalang diriku
Untuk mengejar cita ini
Agar ku capai kejayaan
Dalam hidup
Ku hanya memberi satu kesenian
Untuk dinikmati bersama
Akan ku hulur dengan caraku
Yang ikhlas ini
Aku juga insan seperti mu
Perlu melengkapkan diri
Melalui lorong hidupku
Akan ku teruskan
Pelayaran ini
Sehingga hujungnya



Layan...........



No comments:

Post a Comment

Dah baca sila komen ye... Terima kasih...

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page