BZ Time....

Siti Norshimah Md Yasan | Friday, December 05, 2014 |


Kembali bersiaran....

Alahai... minta maaf banyaklah kepada tetamu Bayu Kenangan ni.  Sejak dua menjak ni Cik Siti agak BZ sikit.  Bukan sikit, tapi banyak.  Otak pun ting tong dah macam jam.  Sekali lagi diberi kepercayaan untuk buat majlis.

Kali ni nak buat majlis hari jadi pulak.  Buat sekali gus.  Senang sikit.  nak buat bulan-bulan tu kadang-kadang terlupa.  ada pulak yang kecik hati.  Jalan yang paling senang buat sekali gus... hahaha.... sambut semua sekali.  Adil,kan?  staff yang paling muda dan yang akhir sekali sambut pada 31.12.  So akhirnya sepakat nak buat 3.01.2015.

Buat sekarang ni tengah arrange kan tempat.  Tempat dan masa dah ok.  Cuma sekarang ni tengah nak cari hadiah dengan kek.

So sorrylah... dah lama tak coretkan dalam teratak ni...

Insyallah... kalau ada kelapangan Cik Siti updated cerita yang tak seberapa ni...


5 comments:

  1. Salam kenal. Datang dari blog Tehramuan.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat datang, lynn
      kita harap cik siti diberi banyak masa untuk terus menulis
      seronok baca coretan di sini

      Delete
    2. Selamat datang lyn.... jangan segan singgah lagi

      Delete
    3. Terima Kasih En Tehr.... sebab promosi blog saya

      Delete

Dah baca sila komen ye... Terima kasih...

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page