Face Book

Siti Norshimah Md Yasan | Friday, December 25, 2009 |
Ha... ha... en3 kali ni aku nak umumkan dengan pujuk rayu dari adik-adik ditambah pulak dengan kawan-kawan yang menghasut, aku sudah pun termakan pujukan mereka dengan mengrejisterkan nama dalam face book. padan muka aku. aku tak tahulah boleh ke tidak aku nak manage dengan face book lagi dan 2 blog yang dah control... apa pun aku cuba yang terbaik....



src="http://signatures.mylivesignature.com/54487/274/95D8D13A51A39E56DD9D28C1DFB43F4D.png" />


2 comments:

  1. apa nama??dah puas nak add ni, tapi tak jumpa la....

    ReplyDelete
  2. nama penuh... siti norshimah md yasan.

    ReplyDelete

Dah baca sila komen ye... Terima kasih...

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page