I'm Back!!!

Siti Norshimah Md Yasan | Wednesday, December 16, 2009 |
Wah... dah lama tak updated blog Cik Siti yang kiut-miut ni (prasan le pulak) bukan apa, bz memanjang. dapat pulak ketua tengah cuti bersalin. lagilah pulak. semua keje dia Cik Siti kena ambil alih. cukup bulan pening kepala nak buat recon.

mula-mula tu macam si buta mencari tongkat. semua lubang Cik Siti menanya. nasib baik semua mahu nak membantu. la... ni dah sebulan setengah Cik Siti dah boleh manage. Cuma yang tak bestnya sakit badan dan letih tak cukup rehat.

Okeylah, tak apa lagi nak membebel. cuma macam mana dengan rumah baru ni? okey tak? sebelum nak tambah aksesori, nak juga pendapat korang....

Boleh?????



No comments:

Post a Comment

Dah baca sila komen ye... Terima kasih...

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page