Selamat Pengantin Baru.... 2/6/2012

Siti Norshimah Md Yasan | Friday, June 08, 2012 |
Salam sejahtera semua... rasanya musim cuti sekolah ni ramai yang menghadiri majlis kenduri kahwin. Cik Siti pun tak terlepas. minggu lalu Cik Siti balik kampung sebab sepupu Cik Abang melangsungkan perkahwinan... TIKA DAN ADNAN... jom layan gambar yang diambil oleh sepupu Cik Siti... Thanks Miza sebab jadi jurugambar tak bergaji... itu pun Cik Siti ambil dari FB dia. Dia ni memang minat dengan gambar. kalau tengok blog dia pun pandai betul dia edit gambar. kalau Cik Siti mahu rosak gambar tu dibuatnya.


          anak Cik Siti (si abang kiri sekali) dan pak sedare menjadi pengapit kanak-kanak

 
anak Cik Siti (Si kakak kiri sekali) dan mak sedarenya menjadi flower girl

 
Si adik yang frust sebab tak jadi flower girl


Sepupu ( Noratika dan Adnan) Selamat Pengantin Baru semoga murah rezeki dan jodoh berkekalan... Amin..

Kepada yang mendirikan rumah tangga SELAMAT PENGANTIN BARU Cik Siti ucapkan... jom layan lagu ni...

Selamat Pengantin Baru
Semoga kekal abadi
Bahgia ke anak cucu
Sentosa murah rezeki
Alhamdulillah bertemu jodohnya
berkat kesucian akhir terlaksana

Pabila sedang bersanding
Janganlah suka menjeling
Menjadi raja sehari tersenyum
Nampak berseri
Tenanglah hati
dengan kesyukuran
sabar menghadapi tempoh
Hidup baru


3 comments:

  1. pasangan pengantin baru
    semoga bahagia selalu
    sampai ke anak cucu

    ReplyDelete
  2. seronok tengok orang yang dah kahwin.. tak sabar nak tunggu turn saya! hee. tapi lambat lagi..

    ReplyDelete
  3. selamat pengantin baru buat mereka :)

    ReplyDelete

Dah baca sila komen ye... Terima kasih...

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page