Template Bayu Kenangan dari Dunia Impian Fatin

Siti Norshimah Md Yasan | Sunday, July 06, 2014 |
Salam bertemu semula....

Akhirnya siap template yang Cik Siti tempah dengan adik Fatin.  Terima kasih banyak-banyak dengan template yang cantik ni.  Memang Cik Siti request untuk warna pink dan hijau.  Terlaksana juga.  Yang bestnya ada banner lagi.  Sesiapa yang nak ambil banner Cik Siti tu silakan...

untuk tempahan tempalate ni boleh deal dengan adik Fatin ni.  kalau nak tengok portfolio dia boleh terjah ke blog beliau Dunia Impian Fatin.

untuk make over Cik Siti ni tidaklah mahal.  Cuma RM60.00 jer.  Tapi puas hati.

Okey, ada yang berminat?

Macam mana?  Cantik tak template ni?

2 comments:

  1. rm60? Wah. Mahal juge la Kak Siti.. hee. Tapi takpe, cantik!!

    ReplyDelete
  2. Salam Ramadhan. Nice,nice... sejuk je mata memandang. Untung ada bakat macam cik adik tu :)

    ReplyDelete

Dah baca sila komen ye... Terima kasih...

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page