1st Segmen: Blogwalking bersama-sama by Khairunnisa Hassan

Siti Norshimah Md Yasan | Monday, November 10, 2014 |
Selamat Bersiaran....

Dah lama tak join Segmen....  kali ni nak join segmen yang dianjurkan oleh Khairunnisa Hassan


Syarat-syaratnya adalah senang:
  1. Follow blog Nisa {Nisa akan follow semua peserta}
  2. Buat entry yang bertajuk "1st Segmen: Blogwalking bersama-sama by Khairunnisa Hassan"
  3. Copy banner di atas dan linkkan ke entri ini
  4. Publish dan paste link penyertaan di ruangan comment.
  5. Done!
Okey,

Selamat mencuba!

6 comments:

  1. Terima kasih join :) Nisa dah follow back ;D

    ReplyDelete
  2. Hai, datang blogwalking dari segmen yang sama. Jemput singgah blog saya

    http://qtiechan.blogspot.com/2014/11/1st-segmen-blogwalking-bersama-sama-by.html

    ReplyDelete
  3. cutenya blog..suka tgk header kat atas tu ... done follow u #271

    ReplyDelete
  4. salam, dr segmen yang sama, singgah bw dan follow....

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen sama . jemput terjah blog saya juga . ehe :3 blog 1 blog 2 blog 3

    ReplyDelete

Dah baca sila komen ye... Terima kasih...

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page