HARI PERSAHABATAN

Siti Norshimah Md Yasan | Monday, June 29, 2009 |

Last week, aku terima e-mail dr member lame di tmpoint Melaka. Bila dia send tentang hari persahabatan, serta-merta aku teringat kawan-kawan lama. dari sekolah tadika hingga sekarang aku di Tmpoint kepong. Tapi total lost contact mase aku sekolah kat maktab adabi pada tahun 1996 hingga 1997 masa tingkatan 6. nak sangat aku berjumpa dengan diaorang. tapi... tak tahu cam ne. budak lelaki dalam kelas bukan ramai sangat cuma 5 orang. Zizie, nazli, senin, nasir dengan suhaimi. tapi sekarang tahulah kat mane mereka semua. cam yang perempuan, last yang dengar emma dah kahwin, kak ani kat PJ, Aina, Yati, jun, Aishah, Niza, mona, semuanya aku langsung tak dengar cerita. coz zaman persekolahan yang paling manis adalah masa bersama-sama dengan diaorang. kepala gila-gila tapi bab study.... serius. banyak yang aku timba kenangan masa aku di tingkatan 6. dengan kenakalan pelajar lelaki yang selalu buat aku ketawa. kemudian aku bertanya, kemanakah mereka pergi???? hish! kenangan memang selalu menusuk ke kalbu..... oiiiii!!! korang kat mane???????

2 comments:

  1. yelah... tahun 1996-1997. kenapa? penah belajar sana ke

    ReplyDelete

Dah baca sila komen ye... Terima kasih...

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page