berbuka puasa di Singgahsana

Siti Norshimah Md Yasan | Thursday, September 24, 2009 |
Menanti berbuka sambil berangan,
Menyambut tangan dengan ehsan,
Bersama kita menikmati hidangan,
mengeratkan hubungan sesama insan
okeylah.... yang sebenonya sebelum post ikan bakar aku nak updated lagi pasal jamuan berbuka di singgahsana. oleh sebab masalah teknikal (den punya pen drive kene virus) terpaksalah extended. so.... sekarang marilah layan gambar yang aku tak sempat nak post ari tu....
inilah hotel tempat kami berbuka...

tengoklah mereka tu, belum raya dah bergaya.... Mad apa kurangnya, lagak cam nak gi nikah je.... dari kiri Mad, Meera, adik Syuk, Najib, Wid, dan K-rol


yang ini gambar Wan dengan buah hati pengarang jantung dia.....sedondonnnnnnn....

Tengoklah meja bebudak bujang ni. selagi ada semuanya dia sapu.....

yang ini pulak is dengan awekkkkkk dia. pandai berlakon ye. nampak baik pijak semut tak mati. jom datang opis tengok perangai dia yang sebenarnya...he....he....he....
ni laks poon dengan dia punya lengloi.... manyak kiut a..... Thanks poon sama meraikan...
jangan salah sangka, mereka ni bukanlah suami isteri, saje je ni zami tu tumpang kali.... mie.... jangan mare

yang ini the bigggg bossss... cik wani dengan hubbbynya. yang belakang tu si Najib saje nak tumpang glaemor
Dua merpati sejoli... Mad dan jijah mad dan meera... mad, tahulah nak cukupkan kuota 4 orang tapi.... takkan 1 opis kot? Pakat nak guna 1 Malaysia ke?????
Ha...... ini gambar kite dengan anak-anak bersama dengan Wan, Mad dan jijah.....
Ana, A'asha dan Kak Ayu selaku duta makan malam tu. Patutlah badan kekal langsing. tak nampak nasi langsung. ke dah bedal dulu????? jangan mare ye...
Okeylah dah panjang berjela membebel Sorry kalau ada yang terasa, kite gurau je.... ape-ape hal pun kite semua satu bumbung. ****The sweet memories 2009*****















No comments:

Post a Comment

Dah baca sila komen ye... Terima kasih...

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page