Siti Norshimah Md Yasan | Monday, September 14, 2009 |

Daun semalu tumbuh melata,
Beriring sama pohon pedada,
Ramadhan hampir meninggalkan kita,






Usah lupakan kepada yang tiada






Okeylah, post kali ni nak ceritakan pasal jamuan berbuka puasa TMPOINT KEPONG yang bertempat di Hotel Singgahsana PJ, selangor bertarikh 12 September ari tu......






Apa-apa hal pun layan jelah gambar kat bawah ni ye.





kebetulan ari tu pulak ada program pelancaran album dan tribute untuk arwah ustaz Asri (Kumpulan Rabanni) so ramailah umat ari tu, ada wartawan, media, yang pasti gempak gitu.



al-fatihah buatUstaz Asri........





masing-masing dok pikir berapa nak bagi duit raya... adikk Syuk selongkar beg kalau ada baki duit raya tahun lepas. Najib dok seluk poket dan ready nak bagi. K-Rol lak nyorok tak nak bagi. si Wid tu tengah tunggu sponsor.....
memasing tak sabar nak masuk ke dalam hotel.... mana tak? jam dah dekat kul 7






Tengoklah meja bebudak bujang ni..... penuh dengan makanan. diorang ni makan ke apa? apa-apa pun kat sana macam-macam ada kat sana. yang pelik, meja mereka penuh tapi bila pukul 730 pinggan kosong pulak yang bersusun.



Yang sebenarnya banyak lagi gambar yang aku nak kongsikan kat korang. tapi tak sempat nak updated. nanti kalau aku balik dari kampung kalau ada masa aku updated lagi. ape-ape hal aku nak ucapkan:



selamat hari raya maaf zahir dan batin














1 comment:

Dah baca sila komen ye... Terima kasih...

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page