Kuak...Kuak.... Blog dah bersawang

Siti Norshimah Md Yasan | Wednesday, February 17, 2010 |

Dah lama tul cik Siti tak updated blog comey ni.... bz le katekan... apa yang bz pun cik Siti tak tahu. yang penting cik Siti baru je balik dari kampung. mood cuti tu masih ada. nak balik pun rase malas.... yang pasti cuti tahun baru cina cik Siti manfaatkan dgn aktiviti yang penuh dengan relaks dan jenjalan.... nantilah kalau ada masa cik Siti uploadkan gambar aktiviti cik Siti mase cuti tempoh hari... macam-macam aktiviti yang cik Siti buat. pergi air pancut berirama, mandi manda di pengkalan balak dan buat aktivti barbekiu....


he... he... jangan mare... nanti cik Siti update ye....

No comments:

Post a Comment

Dah baca sila komen ye... Terima kasih...

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page