Cik Siti Dan Wayang

Siti Norshimah Md Yasan | Tuesday, July 13, 2010 |
okeyle... en3 kali ni cik Siti nak citekan sikit pasal cik Siti dengan wayang. cik Siti kenal panggung wayang pada umur 23 tahu... kelaka kan? itu pun adik Cik Siti (angah) aka Cik Izah
yang ajak... jom... dia kata. akhirnya termakan pujuk rayu akhirnya cik Siti pun masukle panggung wayang dengan baju kurung. First filem yang cik Siti tengok adalah AntiTrust. walau pun agak nak fahamkan citenye cik Siti begitu excited....

pastu.. bila dah masuk panggung rasa cam nak tengok wayang lagi. al-maklumle jadi kakak mithali.... ajak le adik-adik tengok cite PRINCESS DIARIES yang cik Siti tengok sampai dua kali... faham-faham jelah kalau anak dara yang tengok.... comedy romantik lak tu...

Masa anak dara cik Siti banyak belanja adik-adik tengok wayang... yang paling tak ingat LORD OF THE RING-THE FELLOWSHIP.... walau pun cite ni panjang tapi cik Siti x puas nak tengok. kena lak publisiti cite ni meletop gitu.... walau bagaimana pun biasanya bila cik Siti habis tengok wayang tempat yang cik Siti selalu lepak kat PIZZA HUT.


Cite SHALLOW HALL ni cik Siti tengok dengan hubby cik Siti. mase tengah ehem..ehem... tengah tunang le... itu pun cik Siti dapat tiket Free sebab menang dalam peraduan majalah... he...he... macam terasa lak tengok cite ni sebab cik Siti orangnye 'sihat' yang hubby cik Siti orangnye kurus tinggi... tapi tak pe... cite ni menghiburkan


Ha.... cite KL MENJERIT ni pun cik Siti tengok dengan hubby cik Siti... masa tunang juge. tp yang ni dia yang belanja. pas tengok cite tu sempat juga dia berlagak. sebab apa? spcesis motor dia masuk dalam cite tu... tahulah masa tu dia pakai Moto TZM.




LORD OF THE RING-THE TWO TOWER cite ni Cik Siti tengok dengan adik-adik cik Siti. banyak siri LORD OF THE RING yang inilah yang paling cik Siti suka sekali sebab dia banyak advanture...... yang best si Legolas yang paling ensem.....




Filem SWAT cik Siti tengok midnight. mase tu baru je seminggu kawen... he... he... masa tu mak mentua dah tak larang nak kuar malam. sbb itun brani tengok midnight nye cite. cite ni pun banyak aksi. best tu.....




TLOTR yang ke 3 ni cik Siti tengok masa cik Siti mengandungkan anak cik Siti si abang. cite sedap, tp yang tak sedapnye seat Cik Siti tul-tul depan skrin. sakit mata da sakit tengkuk....


Setelah anak 2 cik Siti teruskan juga tengok cite kat wayang. tp idak le bawa anak. yang ini cik Siti tengok bertiga. NATIONAL TREASURE 2 cik Siti Tengok dengan hubby dan adik cik Siti yang bosngsu... pe hal pun yang 1 lebih sedap rasanye.....



Cite CLASH OF TITAN ni hubby cik Siti yang belanja... dia ajak cik Siti ikut je.....





PRINCE OF PERSIA-filem penuh aksi dah diselitkan komedi..... best sangat




Ini filem yang latest yang cik Siti tengok. kelaka gila..... tak sia-sia cik Siti tengok cite ni.... penuh aksi dah komedi. dari awal hingga akhir asyik dok gelak je....
ok le..... itu saje le wayang yang cik Siti dah masuk ke dalam panggung. rasenya kalau yang si kecik tu dah besau ckit nak juga ajak anak-anak tengok kartun.... nantilah.... ada rezeki insyaallah......


1 comment:

  1. Wah...ade kalanye ko ni advanced dari aku bab wayang ye...
    tapi aku da back to track. da tengok eclipse and despicable me. best bangat!

    (nanti bawak le anak-anak buah aku tu tengok despicable me. memang enjoy!)

    ReplyDelete

Dah baca sila komen ye... Terima kasih...

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page