Bila tempat diambil alih

Siti Norshimah Md Yasan | Tuesday, October 09, 2012 |

Bertemu lagi semua..... dengan tenaga yang suam-suam kuku, sebab demam nak juga membebel kat dalam teratak ni.  Jom layan telatah anak Cik Siti yang kecik ni.  ada ke patut dia ambil alih tempat Cik Siti. macam manalah blog Cik Siti nak jalan kalau dia buat lagu ni.  puas juga nak memujuk dia berhenti last-last buat magic, ajak dia pergi dapur, suruh si abang tu shutdownkan.  lepas keluar dari dapur, katalah bateri dah habis.  kalau tidak dia masih alagi melekat kat netbook Cik Siti.

tengoklah dia.... betapa khusyuknya dia.... nak salahkan dia pun tak boleh juga.  sebab masa mengandungkan dia Cik Siti memang suka mengadap laptop buat novel...

Bebudak sekarang, kan?

No comments:

Post a Comment

Dah baca sila komen ye... Terima kasih...

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page