kahwin sekampung haram?

Siti Norshimah Md Yasan | Friday, October 12, 2012 |
Selamat berjumpa lagi Statement yang membuatkan jantung Cik Siti tercekik. Tersirap darah Cik Siti mendengarnya. Mahu tidak.... Cerita ni terjadi 2 hari lepas. Bila dah petang dan masing-masing Tengah pening lalat. Ada pulak yang datang dengan riak yang bersahaja Mengatakan bahawa kahwin sekampung haram. Gulp! Air liur Cik Siti Dah tersekat kat kerongkong. Biar betul budak-budak ni. Kat mana Dia orang jumpa statement macam tu? Cirk Siti diam je. Nak Berbunyi lebih kena pulak. Beria-ialah si member ni beri tahu. Namun dalam pening-pening lalat tu ada juga yang bijak. "memang le kahwin sekampung tu haram. Kau gila sampai nak kahwin Sampai satu kampung? Lelaki juga boleh kawin 4 je." Ceh! Macam mana le boleh tak terfikir? Memang le tak boleh khwin Sekampung. Gila? Sekampung tu. Hish! Bebudak ni ..... Kalau dah pening lalat macam-macam Kerenah dia orang... Huhuhu Cik Siti tertipu!!!!!

5 comments:

  1. Hahaha, sy terkejut mula2 baca tadi.. bagus jugak ni boleh sy jadikan modal nak pekenakan pelajar2 saya.

    ReplyDelete
  2. ha ha ha...mula2 baca tajuk tu kemain lg ye....ingat nak tanya la ikut mazhab mana...pastu bila dah baca sampai ending nak tergelak pun ade....mmg lawak ni...jap lg nak pekena cik asben plak...nak tgk dia reaksi dia plak....he he he...=)

    ReplyDelete
  3. shameel: pekenakan... jangan tak pekenakan...best jugakan buat lawak sesekali.
    Hafizah: mesti dia terkejut. saya pun memang terkejut buat first time

    ReplyDelete
  4. haha
    macam pernah dengar je cerita macam ni
    dah ingat2 lupa dah...

    ReplyDelete
  5. tak tahu mana dia dapat cerita tu. betul-betul buat Cik Siti terkejut besar

    ReplyDelete

Dah baca sila komen ye... Terima kasih...

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page