family day tmp kepong 4

Siti Norshimah Md Yasan | Thursday, July 02, 2009 |
malam tu, makan ala-ala thai sikit. is mungkin tengahari tadi tak belasah cukup-cukup lantas tak peduli apa yang buat dan apa orang kata dia terus menceduk dan malam tu dia makan sampai tak ingat dunia. hish!hish! badan je kecik. tapi....... makan..... ngalahkan who's rock the baby. malam tu juga penyampaian hamper dan juga hadiah bagi acara pagi tersebut. kenangan di PD memang tidak boleh dilupakan. walau pun aku tak aktif sangat sebab anak tak sihat tapi aku enjoy dengan bebudak ni. mad kata nak gi pantai timur lak lepas ni. so...... kita tungguuu.....
tengoklah wajah mad tu......

ini sewaktu mereka turun dari boat. semuanya basah tak ada yang terkecuali. walau bagaimanapun mad begitu gembira sebab sudah berliter-liter air laut dia telan. he...he...he...


selepas makan tengahari dan rehat di bilik, tibalah masanya aktiviti bebas pada petang tu. masing-masing tidak lepaskan peluang untuk menaiki banana boat. mase ni cuma Ana dgn kak ayu sahaja wanita yang naik pengangkutan ni. inilah lambaian terakhir kak ayu sebelum dia terkena dengan umpai-umpai sehingga sekarang ni kulit tangan yang gatal masih lagi tak baik-baik.



memang sudah kena selera poon, dia masih lagi makan padahal Mie dengan Fiq dah stop makan. yang pinggan banyak tu semua ah poon punya. memang betul agaknya kata-kata pujangga ditmp kepong ni, sesiapa yang sangkut di sini semuanya badan akan naik. tak tahulah itu adalah realiti atau fantasi. yang penting, jangan selubungi diri anda dengan misteri.....










tengahari tu, kita orang makan ala-ala cina gitu. mad dan is memadai dengan hanya satu pinggan. tapi mungkin mereka lapar air agaknya. sampaikan seorang mahu 2 gelas air. atau pun tekak is yang datang dari selatan tak kena dengan selera yang tak ada pedas langsung.

No comments:

Post a Comment

Dah baca sila komen ye... Terima kasih...

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page