Booosan

Siti Norshimah Md Yasan | Monday, March 22, 2010 |


Yang sebenarnya memang aku tak tahu nak updated apa. nak citekan pasal gi fraser hill masih belum transfer gambar lagi. sejak dua menjak ni aku memang tak ada mood. sebab itulah aku gi release tensen. kat Fraser hill memang tak banyak aktiviti. tapi memang betul kata-kata mereka kalau nak release tensen jom ke fraser hill. tapi yang sedapnya jalan nak ke sana macam ular kena palu.... dah sampai puncak rase malas nak turun. nanti ada masa kita updated ye... jangan mare

1 comment:

Dah baca sila komen ye... Terima kasih...

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page