contest seiras wajah-mayaqarmyla..

Siti Norshimah Md Yasan | Saturday, March 06, 2010 |

Mase cik Siti buat excersie blog walking, cik Siti pun jumpa satu contest seiras wajah... saje je nak cuba nasib... inilah gambar yang cik Siti pertandingkan..

Nama Ibu: Siti Norshimah Binti Md Yasan
Nama Panggilan: IBU
Nama Anak: Nabilah binti Mohd Aris
Nama Panggilan: ABBY
Umur: 2 Tahun

Okey, kalau tak cite sikit pasal contest ni memang tak lengkap en3 ni.
Nabila dilahirkan pada 19 januari 2008 dengan berat yang paling kecil diantara adik beradik yang lain. 2.49 dengan kaedah pembedahan membuatkan aku menemuinya 24 setelah dia dilahirkan. setelah diletakkan di sisi aku berpaling dan tersenyum... lantas teringatkan akan pepatah melayu... sudah memang acuannya... he..he...muka bulat, mate sepet kulit putih sama dan seiras.... aku tersenyum sendiri....

Okeylah... sesapa nak join contest ni bolehlah link kehttp://mayaqarmyla.blogspot.com/2010/01/contest-seiras-wajah-kembali.html

Peace.....


3 comments:

  1. Wah..caya la..amoi tu memang serupa dengan ko. Si mata sepet...heheheh

    ReplyDelete
  2. mana tak tumpahnya kuah kalau tak ke nasi

    ReplyDelete
  3. salam
    thnx join contest..
    der tertgl satu syarat.. selain link entri contest.. kena letak link blog saya juger,,

    btw penyertaan awak diterima

    ReplyDelete

Dah baca sila komen ye... Terima kasih...

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page