Percutian ke Fraser Hill

Siti Norshimah Md Yasan | Sunday, March 28, 2010 |
okey le en3 kali ni cik Siti nak tunaikan janji sebelum ni. nak updated pasal kat fraser hill. bukan apa, saje je nak tengok blog cik Siti ni berjalan sikit. percutian ni Cik Siti pegi pd 20 dan 21 mac yang lepas. saja je nak bawak anak-anak jalan. dari KL nak ke sana bukanlah jauh sangat pun tapi dengan keadaan jalan yang begitu advanture membuatkan kepala Cik Siti dok pusing sampai la ni. tapi hawa sejuk jg sampai sekarang masih lagi terkenang-kenang. okeylah... malas nak bebel lagi, jom layan gambar di bawah ni. Tapi kalau nak selebihnya Cik Siti dah transfer kat FB cik Siti... Ni my hubby dengan si Syasya...
Ni laks cik Siti dengan anak cik Siti si Syasya dgn si abby

cuaca yang biasa kite lihat di Fraser Hill... kabus sepanjang mase...



Inilah kana-kanak ribena yang terlibat dalam percutian tu... semuanya anak cik siti dan anak buah serta sepupu sepapat



mase untuk turun... tepat 12 tengahari... selamat jalan Fraser Hill... kenangan tetap terpahat





3 comments:

  1. uh...takleh jadik ni..harus la aku pegi jugak..hehehe

    ReplyDelete
  2. wah...bestnya....seronok bercuti sakan ...

    ReplyDelete

Dah baca sila komen ye... Terima kasih...

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page