Dapat Award.....

Siti Norshimah Md Yasan | Monday, April 12, 2010 |
He... he...he... en3 kali ni kembang kepis idung cik Siti bila dapat award dari adik kesayangan... Thank u angah yang sudi berikan award kat kite...

amanat yang perlu di lunaskan atau syarat-syarat dia adalah....


1)Bebanyak terima kasih kat orang dah sudi bagi award ni...

terima kasih kepada http://nahdatulizah.blogspot.com a.k.a angah yang bagi award ni....

2)pas award ni kat 15 bloggers....

*untuk semua followers cik Siti jangan segan ambik award ni ye.....

3)jangan lupa bagi tau yang ada dah pun dapat award tu ye....

4)7 tentang diri anda...

-Cik Siti dah berkeluarga dan dah ada anak 3 pun

-suka menulis cerpen, novel dan puisi...

-Cik Siti berbintang scorpio

-masih lagi fobia nak bawak kete sebab first time bawak dah accident

-Cik Siti suka dengan sesuatu yang baru... sebab itu Bayu Kenangan ni dok asyik tukar rumah

-Kehilangan ayah sejak berusia 17 tahun lagi....

-Cik Siti suka makan.... ha...ha...ha...

Okey... kepada semua follower... jangan lupa ambik award ni....


No comments:

Post a Comment

Dah baca sila komen ye... Terima kasih...

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page