En3 khas: Award dari CheQpPJoy

Siti Norshimah Md Yasan | Monday, April 26, 2010 |





Baiklah, entri ni ingin berkongsi kegembiraan bila mendapat award sekali 3. Suka + gembira=bangga. Terima kasih atas award yang di beri.... Award yang Cik Siti terima kasih ini adalah dari CheQpPJoy.... Gembira tak terkata rasanya....





Okeylah... dengan en3 yang ceria dan menggembirakan, jadi cik Siti nak kongsi award ni dengan

Cik Nahdatul Izah

dan semula follower... leh x? He...he..he...

Kalau tak cerita pasal Cik Siti memang tak sah, kan? 7 Perihal tentang cik siti....
1) Of coz cik Siti ni minat dengan dunia penulisan....
2) Suka masak dan makan...
3) satu tabiat cik Siti... suka beli pen walau pun dalam laci banyak pen
4)Cik Siti tak suka dengan orang yang hipokirt
5)Suka jalan... tak kiralah ke mana walau pun ke pasaraya...
6)Pantang dapat gaji asyik dok beli baju anak walau sehelai....
7)Cik Siti tak ada pelajaran tinggi.. cukup dengan STPM



layouts myspace


1 comment:

  1. tau tak maktab adabi akan adakan reunion 15 mei ni di golf resort tanjung emas muar? free of charge...bawak la akengkawan...kalu nak tau lebih lanjut pi join group maktab adabi maharani di facebook :P

    ReplyDelete

Dah baca sila komen ye... Terima kasih...

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page