Kontest dari SUARA BAWAH TANAH

Siti Norshimah Md Yasan | Thursday, November 25, 2010 |



Kali ni Cik Siti nak join kontest lak. kali ni dari SUARA BAWAH TANAH. kontest ni senang je. teka gambar. sronok juge ni.... okey le... kita tengok dulu syarat-syarat die...
-tarikh tutup penyertaan pada pukul 12:00 a.m 6 dec 2010

-harus menjadi follower S.B.T

-buat satu entry yang bertajuk 'Contest Meneka Gambar S.B.T' dan tulis jawapan yang anda fikir betul pada entry itu.

-copy banner ke entry dan sidebar

-tinggalkan link yang mempunyai jawapan pada kotak komen dibawah

-peserta hanya dibenarkan memberi satu jawapan sahaja

-hanya seorang peserta yang memberikan jawapan paling tepat akan dipilih sebagai pemenang.

-sekiranya pemenang lebih dari seorang,pemenang akan ditentukan
oleh pihak penganjur dengan cara cabutan undi

-keputusan penuh akan diberi tahu melalui 1 entry khas selepas
tarikh tutup penyertaan.

Gambar yang telah diberi oleh SBT adalah:



Jawapan dari Cik Siti adalah: PAPPER CLIP

2 comments:

  1. terima kasih ye sebab sudi memeriahkan contest dari belalang...
    semoga berjaya...
    hee

    ReplyDelete
  2. nampak macam penggantung baju je

    ReplyDelete

Dah baca sila komen ye... Terima kasih...

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page