Pernahkan Anda Jadi Orang Tengah

Siti Norshimah Md Yasan | Saturday, November 06, 2010 |

He...he...he... sapa pernah jadi orang tengah angkat tangan. biasanya jadi orang tengah masa member kita tengah bling-bling cinta dia... mulalah nak minta tolong berikan surat atau kirim salam.

Dulu (dulu lagi) udah nama blog ni bayu kenangan... jangan mare ye...

dulu masa sekolah menengah ada le member cik Siti yang tengah mabuk kepayang. nak ngorat anak dara orang katakan... nak tahu apa tugas utama Cik Siti? he...he...he... tugas Cik Siti adalah karang surat. Bukan sorang tapi 2 orang yang minta tolong. kata dia orang Cik Siti ni pandai jiwang-jiwang dan berpantun walhal Cik Siti tidaklah pandai main cinta. dah namanya lelaki... diaorang tak tahu nak berjiwang ni. he...he...he...

pastu Cik Siti angkat tangan. Copy right boleh tak? lagi pun bukannya berikan pada awek yang sama.... akhirnya dua-dua dok depan meja Cik Siti tunggu sampai Cik Siti habis tulis surat. Tak pe... janji mee goreng Cik Siti santap.

Bukan tu je.... dah habis keje tu nak kene gi hantar le pulak... ha..ha...ha... dapat kerja tak bertauliah... posmen tak bergaji... tak tahu sampai mana diorang punya cintan-cintun... sebab pastu cik Siti dah pindah kelas. ala... biasalah cinta monyet. tak tahulah kalau cinta monyet dia orang tu sampai ke jinjang pelamin.

8 comments:

  1. tukang tulis dan tukang hantar sekali?
    penat gak kerja tu, cik siti

    ReplyDelete
  2. apa leh wat dah kawan... pastu nak dapat mee goreng... susah tu

    ReplyDelete
  3. salam shiemah..nanti cuba resepi tue yer..pastu htr kt umah k.atie cikit..hihi

    ReplyDelete
  4. haha... penah jugak jadi orang tengah...
    dah cam kaunselor kat mahkamah syariah pulak.. biler ade krisis kapel jumpe alieff... adehh...

    *kesannya, takde mase nak berkapel..haha*

    ReplyDelete
  5. hehe..rajinnya cik siti..
    dulu cik tom pernah di suruh jadi org tgh oleh kawan..tp ntah mana tersilap lgkah plk sbb budak laki tue suka cik tom bukan kt kawan..siap kawan tue majuk lg..tp alhamdulillah lama2 br ok balik..hihi..tue bahayanye jd org tgh ;)

    ReplyDelete
  6. rajinnya tolong kawan cik Siti kita ni. tp skg orang dah x berutus surat dah.. tu yang kurang best tu...

    ReplyDelete
  7. allief: nak wat cam ne dah jadi org tengah memang pening

    tomato gurl: kena pandai simpan...hehehehe

    anita: skg dah ramai guna SMS...ringkas...

    nur: memang tul....

    ReplyDelete

Dah baca sila komen ye... Terima kasih...

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page