Task!

Siti Norshimah Md Yasan | Monday, October 10, 2011 |

Minta maaf.... lama tak jengah di teratak ni.... lagi pun letih baru balik dari Langkawi tempoh hari. Dah lama tak jejak kaki kat sana. Last sekali tahun 1993 masa cuti sekolah. nak kata seronok sangat tu tak adalah sebab puteri Cik Siti si Abby demam le pulak.... balik dari sana barulah dia sihat. dalam bas pun dok merenggek je.... huhuhu....

okey le... yang sebenonya saja je Cik Siti nak letakkan task. supaya Cik Siti tak kering idea. ini dia yang dah Cik Siti listkan dan Cik Siti berharap ianya menjadi guide line Cik Siti... okey.... check it out!

ISNIN-LIRIK DAN LAGU.... (saja letak sebab monday blueskan?)
SELASA-INFORMASI (yang ini Cik Siti kena belajar dan kena banyak buat research)
RABU-WORDLESS WENESDAY
KHAMIS-KENANGANKU....
JUMAAT-PUISI
SABTU DAN AHAD-BEBAS...

Okey tak? atau pun tak perlukan task?

2 comments:

  1. selamat pagi..

    eh baguslah kak ada task camni. jadi teratur belog kita. Dah boleh kalau nak buay entry auto publish. Sebab dah tau part apa nak cerita.

    gOOd job! :)

    ReplyDelete
  2. hehe
    boleh tiru ni, cik siti

    setakat ni saya cuba untuk dua hari je
    jumaat : siri bercakap dengan ayah
    rabu : wordless

    ReplyDelete

Dah baca sila komen ye... Terima kasih...

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page