Siti Norshimah Md Yasan | Thursday, May 17, 2012 |
Hai...hai... semua... dah lama sangat tak updated blog, kan? bukan merajuk.... tapi kalau bahasa baiknya mood hilang... malam semalam masa hati teringin nak updated blog, tetiba Cik Siti menggelabah. bukan sebab blog Cik Siti hilang, sebab dok mencari mana new post! padan muka Cik Siti. itulah.... sapa suruh tak updated blog, kan? sekarang sapa yang susah? diri sendiri juga yang susah. Konon nak bermain dengan gadjet akhirnya blog jadi lintang-pukang. akhirnya pilih template angry bird lak tu.... si adik dok ralit dan tanya" Ibu.... nak main angry bird" huhuhu "nak, ini bukan game le..." Dah macam bebudak, kan? tak pe....buat sementara waktu je. lagi pun dah lama sangat tak singgah kat blog En TEHR, Cik Anita dan dinda Cik Siti, Cik Izzah. mesti dia orang merajuk panjang, kan? Apa pun Cik Siti berusaha untuk mengembalikan semangat berbogging sebelum ianya terhapus sama sekali....

4 comments:

  1. Alamak.. belog Kak Siti dah berubah wajah lah..hihi. Comel lah ada angry bird!! xpe, pelan2 pahamkan setting baru dia cemana. Sebab dulu masa awal2 pun, Nita cam kelam kabut nak pahamkan. Tapi bila dah biasa, setting yang latest ni lagi best!

    Neway, selamat kembali dari mood malas update belog. hee

    :D

    ReplyDelete
  2. thanks... rase rindu nak blog walking

    ReplyDelete
  3. ingatkan blog sapa la tadi
    lain benar nampak gaya
    hehe

    ReplyDelete
  4. he...he...he... saja je nak ubah angin

    ReplyDelete

Dah baca sila komen ye... Terima kasih...

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page