Terima Kasih

Siti Norshimah Md Yasan | Tuesday, May 22, 2012 |


Hi! hi! bertemu kembali.....

Nak tahu kenapa Cik Siti rajin nak updated?  ada beberapa faktor (ceeewwwaaahhhh skema le pulak)

1) sebab dah dapat... eh bukan! dah beli laptop baru... bukan ke rosak ari tu...

2) ini paling best! dah 3 tah pakai streamyx...ops! bukan potong ye.... sebab Cik Siti dah tahu password wireless dia.  yelah.... masa install ari tu Cik Abang yang tengok.  dia pun lupa nak tanya wireless password.  ari tu entah macam mana cuba nasib call 100 dan tunjuk ajar mereka akhirnya Cik Siti berjaya juga.  selama ni payah sikit sebab kena guna wired.  la ni.... dah senang dah.... duduk depan tv pun dah boleh...

3)Tengah release tensen.... sebab kena buat kerja lebih (admin) memandangkan admin tengah cuti bersalin... tengah pening dengan cuti bebudak ni.... malas nak fikir tu yang taip yang bukan-bukan...isi tak ada... cuma membebel je.  tahan mata sajalah ye...

namun begitu di harap dengan pembaharuan yang ada tidak akan patah semangat nak berblog semula....

2 comments:

  1. Bagus2
    Moga2 lebih meriah lagi nanti

    ReplyDelete
  2. wahh. best-best! boleh update selalu. Kalau Nita kat rumah dah takde internet dah, sebab tak bayar bil. hihi

    ReplyDelete

Dah baca sila komen ye... Terima kasih...

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page