Jersi Baru MU

Siti Norshimah Md Yasan | Tuesday, September 18, 2012 |
Bila masuk bulan Ogos, mulalah ramai yang tidak tidur malam minggu sebab nak tengok bola sepak inggeris.  Termasuklah Cik Abang yang memang kaki bola.  Bila dah mula bola sepak inggeris ni, dan Cik Siti tak beri lagi hadiah masa hari jadi dia hari tu, maka nak le jalankan jarum beli jersi Mu yang latest.  memang cantik.  warna putih.  Cik Siti belilah saiz M.   Cik Siti rasa-rasa muat.

                                                                kredit dr google
Mula-mula tu CikAbang senggeh sampai ke telinga.  Yelah... Cik Siti bukannya minat MU. Cik Siti minat dengan Liverpool.(Nak jugak mencelah). Tapi... bila dia pakai... alamak... kesiannya. kecik sikit.  Mulalah kena membebel. "Nak beli tu cakaplah"... erm... ingat nak beri kejutan, last-last kita yang terkejut.  tak pelah.... "Nanti saya beli yang lainlah.... beli yang player punya nak?" Yang ini? kalau nak jual, bolahlah. tapi tunggu dapat yang replacement ye.

Kesian Cik Abang.  konon nak pakai hari ahad tempoh hari, tapi terpaksa batalkan hasrat sebab kecik. huhuhu...

2 comments:

  1. hehe
    seronoknya dapat hadiah baju

    lepas ni beli kaler merah pulak, cik siti

    ReplyDelete
  2. kaler merah dah ada. sebab itu beli kalerr putih

    ReplyDelete

Dah baca sila komen ye... Terima kasih...

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page