Tutorial Buat Cover Buku Guna Photoshop

Siti Norshimah Md Yasan | Wednesday, October 01, 2014 |
Selamat Bertemu Kembali...

Kali ni nka kongsi cara bagaimana nak buat cover buku guna photoshop.  Ini  saja yang Cik Siti tahu dan rasanya tak salah kalau di kongsi.  Jom... kita layan...















Ini saja yang boleh Cik Siti kongsi... Cik Siti pun belajar sendiri jer...

Ho ho ho Sis lupa lak macam mana nak savekan dia... kalau nak save pergi ke file-save as-pilih file PNG supaya senang kita nak masukkan ke side bar kita.

Sorry.... maklumlah dah tua...
Jika disuluh lagilah terang,
Menyuluh bakau akar menjalar,
Jika ada salah dan terkurang,
Saya juga sedang belajar... 

No comments:

Post a Comment

Dah baca sila komen ye... Terima kasih...

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page