????????

Siti Norshimah Md Yasan | Tuesday, October 26, 2010 |
He...he... tengok en3 atas tu mesti ramai yang dok tanya Cik Siti ni betul ke tidak? Betullah.... cik Siti dah tau nak updated apa. Ada idea tapi badan cam letih lak. balik dah malam... otak pun cam nak rest je....esok pepagi dok tanya macam mana agaknya perangai pelanggan hari ini... kalau pagi dah dapat yang rezeki lari(Kena marah le) sampai ke petang badi tu melekat.... nak rest jap... sebab ari ni penat wat 5's

3 comments:

  1. penat pegi rest la kak siti. esok update belog ni pun tak apa.td suspen jugak apalah yang banyak tanda soal tuu..hehe..

    ReplyDelete
  2. apasal ada 8 tanda soal?
    kalau satu setiap hari, patutnya 7 je
    hehehe
    [aku tak tahu nak komen apa]

    ReplyDelete
  3. anita: itu le... nak rest tapi kene keje..hu..hu..hu..
    Tehr:tajuk tu saja je... buat gempak

    ReplyDelete

Dah baca sila komen ye... Terima kasih...

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page