contest candid camera oleh noieizan

Siti Norshimah Md Yasan | Sunday, October 10, 2010 |



Okey oleh sebab tak mahu bersarang blog ni Cik Siti ambil keputusan nak join kontest. dah lama tak join. kali ni oleh NOIEIZAN. tajuk kontest 'KONTEST CANDID KAMERA'. puas juge le nak godek kat lappy. akhirnya cik Siti ambil keputusan mempertaruhkan gambar ni....

Gambar ni diambil pada 28/8/2010 masa jamuan berbuka opis Cik Siti di D'Saji. orang lain dok makan dia lak bersila ditepi sambil main benda alah tu... nasib baik juga dia tak bawa balik.

okey, Cik Siti berbesar hati nak tag 2 orang iaitu:
Cik Izah
Cik Mizah

Okey... syarat-syarat yang telah dilistkan:
- sila letakkan gambar candid anda punya.. namo cilok mana-mana yer..
- buat entry ringkas tentang gambar tersebut (ringkas je tau)
- anda mestilah follower blog ni ( kalau belum tu.. sila2 ler )
- tag pada 2 orang kawan anda ( yg ditag tu mesti tahu mereka telah di tag )
- letakkan banner contest ni di entry anda tu
- dan jangan lupa letakkan link blog ini di entry tersebut
- then satu lagi paling bagus letakkan juga banner contest ini di sidebar blog anda yer
- jgn lupa tinggalkan link anda di ruangan komen di bawah ye
TARIKH TUTUP :
25HB Oktober 2010
" JOM RAMAI-RAMAI JOINT KONTEST

2 comments:

  1. wat ape dengan benda tu dik hehehe... nasib baik yer tak bawak balik.. tq yer sebab joint

    ReplyDelete
  2. dia ni memang lasak..... dok usha benda tu dari dia sampai lagi

    ReplyDelete

Dah baca sila komen ye... Terima kasih...

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page