Cik Anita Songeh Giveaway.

Siti Norshimah Md Yasan | Saturday, October 30, 2010 |
Sticky Post.... nak tahu cite baru scroll ke bawah... TQ




Salam semua...
Kali ini Cik Siti nak sertai satu lagi GiveAway...Give away ni dari cik Anita. jom kite tengok syarat dan cheklist yang beri:

Syarat penyertaan sangat mudah:
1. Follow Cik Anita punya belog (tak wajib, tp utk memudahkan update dari saya )
-Done dah jadi follower ke 85

2. Perlu ada entri baru dan link kepada belog ini.
-Done...
Nak conteng ckit pasal GiveAway ni...
"BILA HATI MULA BERSATU
BUNGA TUNASKAN BERKEMBANG
JALINAN CINTA PASTIKAN UTUH
IBARATKAN ADAN DAN JUGA HAWA..."
( he...he....he... ringkas je)

3. Tajuk entry is : Cik Anita Songeh Giveaway.
-Done... boleh semak tajuk entri

4. Lepas dah join, sila komen di post ini dah tinggalkan link anda. Biar mudah nak jejak nanti. Jangan di chat box ye. Nanti susah Cik Anita nak kesan.
-Done...baik cik...

5. Kalau rajin sila buat sticky post ye :)
-Done... dengan berbesar hati...

6. Jangan lupa tag DUA orang rakan anda. Pastikan mereka tahu yee..
-Done...
calon-calonnye...
Cik Azatie
Cik Noieizan

7. Letakkan banner buruk Cik Anita di side bar anda ye. :) Thats all~
-Done.... sebelah kiri ye...

Last sekali...

Tarikh tutup penyertaan ialah pada 30.10.2010!
pemenang akan diumumkan 31.10.2010

8 comments:

  1. tengs ye join Cik Anita GA~
    SEMOGA BERJAYA! :)

    ReplyDelete
  2. Akak jumpa lagi contest,,,maaf akak ingin menyertai tapi khuatir kekangan masa...lain kali tau.

    ReplyDelete
  3. salam bayu kenangan..selamat brhari mgguuu.atie dah ambik tag cik Anita tuh!makasih

    ReplyDelete
  4. kalau menang hadiah nanti, belanja minum, boleh?

    ReplyDelete

Dah baca sila komen ye... Terima kasih...

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page