BEN ASHAARI : 5 BLOG PILIHAN HATI

Siti Norshimah Md Yasan | Tuesday, June 14, 2011 |


Salam Muhibbah semua.... La ni Cik Siti nak join segmen dari En BA(Ben Ashaari). dah lama tak join. asyik usya je blog dia tapi tak berkesempatan nak join segmen diblog En BA. memandangkan segmen ni senang jadi Cik Siti pun join je lah... (hish! nak tunggu senang je)Segmen ni di beri nama : BEN ASHAARI : 5 BLOG PILIHAN HATI.... Okey kita tengok siapa yang kena:



1)Teh Ramuan
Blog ni hari-hari Cik
Siti jengah walaupun tak ada entri baru. sebab apa yang best dengan blog ini adalah
gaya bahasa yang digunakan setiap entri adalah dalam bentuk pantun. berlandaskan
isu semasa dan informasi blog ini pun tak sunyi dengan segmen Pilihan Pantun dan
teka siapa dia melalui mata (Yang selalunya Cik Siti tak pernah kena).
ha...ha..ha... apa pun Cik Siti tabik spring dengan blog ni.... susah nak buat
setiap entri dalam bentuk pantun.



2)Cahaya Cinta
Blog Cik Suri ni Cik
Siti suka jengah sebab dia banyak informasi dan juga petua. saban hari ada
sahaja informasi yang diberi. setiap informasi yang diberi selalunya dengan siap
petua lagi. Seorang blogger yang tidak kedekut dengan ilmu. Blog ni juga Cik
Siti selalu usya.



3)Ben Ashaari
Blog ni kaya dengan
segmen. Habis satu segmen timbul segmen yang lain. kadang-kala Cik Siti sendiri
pun tak boleh nak ikut. ambil segmen yang senang macam ni.(he..he..he..) blog ni
Cik Siti selalu usya sebab En BA selalu memberi laluan blogger lain untuk
bertukar pendapat dan menambahkan rakan di alam maya.



4)Cik Mat Gebu
Blog masakan yang
selalu Cik Siti singgah. Layan dengan resepi harian dan juga resepi pencuci
mulut membuatkan Cik Siti suka melihat dan membacanya. mungkin salah satu sebab Cik Siti ni minat dengan dunia masakan. ceeeewaaaah



5)Nahdatul Izzah
Blog dinda
Cik Siti yang rajin updated blog. berteraskan cerita-cerita family dan binatang
kesayangannya (kucing) membuatkan Cik Siti selalu singgah kerana nak tahu
cerita-cerita yang terjadi di kampung Cik Siti. Namun begitu dia juga tak lokek
dengan ilmu kejuruteraan memandangkan kerjayanya sekarang ini....

Namun begitu segala yang berada di bloglist Cik Siti adalah blog-blog pujaan hati Cik Siti. Mereka juga rajin bertandang diblog Cik Siti dan memberi pendapat dan kritikan untuk Cik Siti semangat untuk berblogging....

Note: Jom ramai-ramai kita singgah blog mereka....

14 comments:

  1. Datang berkunjung dari segmen abg ben... ^^

    Nice blog :)

    ReplyDelete
  2. datang tinggalkn jejak kat sini k..

    http://sitiumairahsaat.blogspot.com/2011/06/5-blog-pilihan-hati.html

    ReplyDelete
  3. singgah sebab nak tahu 5 blog yang menjadi pilihan hati...

    ReplyDelete
  4. fyna singgah dari segmen abg ben...



    jom singgah n follow belog fyna.
    http://inibelogfyna.blogspot.com/
    :)

    ReplyDelete
  5. ,salam perkenalan (^^,)

    singgah sini pulak..
    nak tahu 5 blog pilihan hati... hee~

    ReplyDelete
  6. salam kenal....singgah dari blog bro ben utk tau blog pilihan hati anda...jemput singgah...

    http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Salam kenal.Singgah dari blog abang BEN. nice blog ada masa jemput ke Sinar Raudah ye...follow sini:)

    ReplyDelete
  8. Singgah utk tgk 5 blog pilihan hati kamu ^^

    ReplyDelete
  9. salam
    hai cik ct sihat ker?

    wah byk pilihan pasti tak akan sunyi dr kunjungan..

    ReplyDelete
  10. terima kasih kerna sudi ke blog suri yg tak serberapa terharu suri heee

    ReplyDelete
  11. ninie singgah sini...

    http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/06/jom-main-masak-masak.html

    meh leee singgah :)

    ReplyDelete
  12. saya pulak selalu ke sini sebab mahu belajar cara cik siti tulis cerita

    penulisan cik siti lancar je
    saya pula tak reti buat karangan
    hehe

    thanks

    ReplyDelete
  13. salam kak Siti, lama tak singgah. Wah, join segmen Abang Ben rupanya..rajin Kak Siti, Anita entah kenapa sekarang rasa malas saja.. T_T

    ReplyDelete
  14. oh time kasih lovely sis...aku tak sempat join segmen tu...anyway keep it up!

    ReplyDelete

Dah baca sila komen ye... Terima kasih...

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page