CONTEST SEMPENA 3 SERIES : AYURASHIDAH

Siti Norshimah Md Yasan | Monday, February 14, 2011 |


Kali ni Cik Siti nak join contest dari AyuRashidah. Contestnya senang je... buat ucapan atau karangan untuk ibu. jom kita tengok syarat-syaratnye...


1.Buat satu entri bertajuk : CONTEST SEMPENA 3 SERIES : AYURASHIDAH
2. Masukkan banner dalam entri anda
3. Buat ucapan atau karangan pendek untuk ibu anda kerana melahirkan anda.
4. Tag 3 orang rakan anda.
5. Tinggalkan URL entri anda di ruangan komen di bawah entri ini.
6. Follower ke bukan ke, mari lah join !
7. Tambahan : yang mempunyai alamat di Malaysia sahaja .... (atas2 sebab2 penghantaran haiah kelak)

Tarikh tutup: 25 Februari 2011


Inilah hasil yang telah Cik Siti lakarkan:

Kasihmu ibu
Bagaikan bayangku
Tidak pernah berpisah
Hingga putus nafas ini
Setiap uratku
Mengalir darahmu
Tidak pernah berhenti
Hingga tertutup kelopak mataku
Keringatmu ibu
Tidak dapatku bayar dengan permata
Atau emas selautan
Perkataan TERIMA KASIH
tidak dapat kutintakan dengan intan
Tidak dapat kuukirkan dengan berlian
Hanya keikhlasan menyayangimu
Yang dapat kuukirkan.....

Okey... 3 org bertuah yang bakal ditag adalah:

Cik Nahdatul
Cik Ain Zulaikha
Cik Nurul Shiemah

Note: Cik Siti jadi follower yang ke 140....

2 comments:

  1. Aku di tag?
    Tetibe blank..huhuhu..
    Tapi takpe...aku try nanti ye...

    ReplyDelete
  2. aku dah berdebar gak tadi
    hehe
    nasib baik sempat mengelak

    ReplyDelete

Dah baca sila komen ye... Terima kasih...

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page