SEGMEN : Tanya sama BEN ASHAARI - VLOG2

Siti Norshimah Md Yasan | Monday, February 14, 2011 |


Sekali lagi Cik Siti nak join segmen dari En Ben Ashaari. saje suka dari tak ada idea nak tulis apa. walhal banyak nak diluahkan. Segmen kali ini adalah 'Tanya Sama BEN ASHAARI.

Ada satu soalan yang diutarakan untuk EnCik BeN Ashaari....

Bagaimanakah dunia blog untuk 15 tahun akan datang dan adakah ianya realistik untuk sistem pendidikan negara?

Okey tak? layan jelah ye....

Note: sesiapa yang nak join jom cepat

6 comments:

  1. wahhh..ni mcm soklan pkse je..heheh :p

    ReplyDelete
  2. masa tu maybe semua sistem dah guna pc kan? or maybe each student kena ada laptop sendiri :)

    ReplyDelete
  3. *apisv2: soalan nak uji minda... :)

    *Hanim: Kita memang kena memandang kehadapan... baru ada kemajuan

    *CikNiza: he...he...he...

    *farahin:boleh jadi... sekarang pun ramai yang dah mampu beli

    ReplyDelete
  4. ni ada talian hayat ke ni, cik siti?

    ReplyDelete

Dah baca sila komen ye... Terima kasih...

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page