UNIFI

Siti Norshimah Md Yasan | Thursday, March 24, 2011 |
Oeky.... just nak share pasal UNIFI.. Mungkin ada yang pernah dengar dan ada yang sudah pun punyai UNIFI ni. Mungkin ada yang masih belum tahu dan tidak pernah dengar. yang sebenarnya nama UNIFI sebelum ni dipanggil HSBB(High Speed Broad Band) dan semasa launched ianya dipanggil UNIFI. Hari ini genap setahun UNIFI dilancarkan. Kalau dilembah Klang memang ramai yang telah pun menggunakan UNIFI ni. dan setahu Cik Siti first launched adalah di Shah Alam, Port Klang. Mungkin diluar lembah Klang akan terima service ini tidak lama lagi. Bila Cik Siti tak pasti(bergantung kepada Planning).

Jom kita intai pakej yang ada dalam UNIFI ni....

VIP 5 (RM 149.00)
*Speed internet- 5 Mbps
*Dynamic IP adress
*60 GB d/load
*Panggilan telefon Fixed line TM ke fixed line TM- FOC(free of
charge)
*Panggilan ke h/p 10 sen perminit
*IPTV- 12 Channel TV di beri percuma


VIP 10 (RM 199.00)
*speed internet- 10 Mbps
*Dynamic IP adress
*90 GB d/load
*Panggilan telefon fixed line TM ke fixed line TM- FOC
*Panggilan ke h/p 10 sen perminit
*IPTV- 12 Channel TV di beri percuma

VIP 20 (RM 249)
*Speed internet- 20 Mbps
*Dynamic IP adress
*120 GB d/load
*Panggilan telefon fixed line TM ke fixed line TM- FOC
*Panggilan ke h/p 10 sen perminit
*IPTV- 12 Channel TV di beri percuma

Okey... kalau nak lebih lanjut boleh layari portal UNIFI ye...

5 comments:

  1. masih dengan celcom je
    sebab tak ada liputan dari yang lain
    hehe

    ReplyDelete
  2. dah ke belum...pakej tu memang aku dah tahu...orang kaya boleh la pakai...harga dia pun masih mahal...

    ReplyDelete
  3. Salam..

    saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

    Anyway kalau ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

    happy blogging :-D

    regards,
    BLADE EDGE

    ReplyDelete
  4. untungnya mjdi pelanggang unifi hee..sy pelanggan baisa shaja ;)

    ReplyDelete
  5. mahal gak pakej unifi nih...len kali ler...hehehe

    ReplyDelete

Dah baca sila komen ye... Terima kasih...

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page