Hari Jumaat Yang Begitu Sibuk

Siti Norshimah Md Yasan | Saturday, September 03, 2011 |
kredit by google

Salam semua.... Ermmmmmm....

Orang lain masih lagi diulit cuti raya Cik Siti dah kembali ke KL pada hari khamis. sebab esoknya dah keje. memang rasa malas nak balik, tambahan lagi bonda Cik Siti nak ke Segamat pada hari sabtu(3/9/2011). huhuhu nak ikut!!!! tapi tak boleh sebab jumaat dan sabtu kena keje.


Hari jumaat tu memang le sibuk dari pagi hingga petang. Pelanggan sejak pagi tak ada yang kurang. tekan nombor satu dua, naik balik 4, 5 nombor. 40 50 waiting time. yang keje tak sampai sepuluh orang. tahu sajalah kalau dah keje yang majoriti adalah pelanggan cina memang tak kosong punyalah.( Sebelum ni pun ramai juga tapi tak delah sampai teruk macam ni). belum tambah dengan pelanggan customer service lagi. kalau ditambah mahu cecah 100 orang! perghhhhh.... sudahlah staff lelaki pergi sembahyang jumaat kita orang kat opis ni bagai lipas kudung bila pelanggan dok bising. nak buat macam mana? minta maaf jelah....

Cik Siti memang capek hari tu. mahu tidak, cover kaunter dan buat kerja 2 in 1 akhirnya Cik Siti rehat pukul 430 petang. itulah makan pagi dan makan tengahari. tak sempat habis rehat nak settle balancing.... wa..... tak pe.... tahun ni Cik Siti kerja selepas raye... tahun depan Cik Siti cuti lak selepas raye...


Note: masih dalam mood raye lagi.....

3 comments:

  1. memang sangat sibuk tu, cik siti
    kami baru nak ke sekolah hari ni
    hehe, kejap lagi je

    ReplyDelete
  2. TEHR: Tak pe.... next year cuti selepas lak

    ReplyDelete
  3. awalnya kak Siti kerjaaaa! Memang tak dapat cuti lama eh? tak bestnya...

    ReplyDelete

Dah baca sila komen ye... Terima kasih...

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page