Terima Kasih...

Siti Norshimah Md Yasan | Tuesday, September 13, 2011 |
Ehsan dari google

Salam semua bloggers...

Kalau anda perasan widget disebelah kanan tu ada yang baru... top komentar... en3 ni Cik Siti nak ucapkan kepada para bloggers yang sudi singgah dan memberi komentar. kepada silent readers pun Cik Siti nak ucapkan terima kasih kerana sudi bertadang di sini. cuba jengah kat sebelah tu.... juara top komentar jatuh kepada teng...teng...teng...





selain En TEHR Cik Suri juga memberi penyumbang kepada komentar dalam blog Cik Siti ni... Jom kita jenjalan di blog Cik Suri kita ni....

BLOG YANG DIBERI NAMA CAHAYA CINTA.....


Tak lupa juga Cik Siti nak ucapkan kepada Cik Anita yang menjadi orang ketiga selepas Cik Suri dalam pemberi komentar yang paling banyak dalam blog ni..




Kepada yang lain seperti toyol kiut, Cik Izzah, Dulu lain sekarang lain, Yastro dan juga Cik Rosnita kehadiran anda juga penyeri blog ini...

6 comments:

  1. eh ada nama Anita.. hihi

    terharu* dapat pingat perak.

    sama-sama Kak Ct.. :)InsyaAllas selagi mampu Nita akan berkunjung di sini..

    ReplyDelete
  2. eh, macam mana boleh terkomen lebih dari tuan rumah ni?
    hehe

    thanks

    ReplyDelete
  3. @Anitaterima kasih sudi bertandang kat sini...

    ReplyDelete
  4. @tehrha...ha...ha... okey le tu... terima kasih EN Tehr

    ReplyDelete
  5. Perghhhh cikgu tehr.. 100+++ mak oii.. mcm mana ler nak challenge dia nih? Ada kawe spam blog ni nanti :D Apa-apa pun ada ranking tu pun baguih gak. Tambah sorang lagi kawan baik di dunia blogging. Btw.. jwpn utk tajuk dia atas .. sama-sama / kembali ....

    ReplyDelete
  6. @Dulu Lain Sekarang Lainhe...he... dia memang tak miss buat komentar kat sini

    ReplyDelete

Dah baca sila komen ye... Terima kasih...

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page