Senyum meleret hari ni....

Siti Norshimah Md Yasan | Monday, September 05, 2011 |


Hari ni.... senyum Cik Siti meleret sampai ke telinga. Nak tahu kenapa? sebab....

masa balik dari kerja Cik Siti singgah JUSCO untuk beli keperluan stationary yang dah nak surut. pastu singgah le dekat rak majalan sambil pandang-pandang jeling-jeling kalau ada majalah baru. akhirnya Cik Siti capai dan belek majalan GILA-GILA. namanya mak orang tapi suka juga layan majalan tu.... belek punya belek Cik Siti tersentak dan senyum sensorang. nasib baik baca majalah lawak. kalau baca majalah lain gerenti orang kata yang Cik Siti ni gila.

maaf gambar tak cantik. h/phone Cik Siti cikai je...

Macam mana senyum Cik Siti tak meleret bila nampak nama Cik Siti kat situ. Mahu tak terkejut. Tak sangka betul yang Cik Siti boleh dapat tempat yang kedua. terharu sangat. sebab itu le senyum Cik Siti meleret sampai ke telinga. Al-hamdulillah.... lepas untuk makan seminggu....


Note: Masih dok senyum lagi ni....

7 comments:

  1. waaaaaaa~~~

    hebat sungguh kak Siti sorang nih! tahniah yeee.. contest apa tu sebenarnya? tak terang la pic tu kak..

    ReplyDelete
  2. salam..
    pinjams enyum cik siti lama tak singgah sini.cik ct marile keteratak hmba pula huhu..

    selamat hari raya ye

    ReplyDelete
  3. adalagi majalah ni rupanya...
    aku masa sekolah dulu memang tak miss, majalah ni terutama masa kartunis ujang masi berkerja kat situ..

    ReplyDelete
  4. http://wanwidget.com/
    pandai lukis yer, good good

    ReplyDelete
  5. wan: saya tak pandai melukis. peraduan yang saya masuk pun peraduan reka dialong lucu dlm majalah Gila-gila

    ReplyDelete
  6. tahniah2
    idea lucu memang buat kita senyum sampai ke telinga
    tambah lagi kalau menang pertandingan

    ReplyDelete
  7. woit ada bakat melawak rupanya he he.. Boleh lah tuis skrip untuk filem Hantu Bonceng 2 nanti :D . Kawe pon tak dapat baca ehhh. Kalau ada Photoshop.. pergi kat Filter dan klik unsharp mask. Clear ckit nanti.. Anyhow, tahniah yer.. Masih senyum meleret lagi ker? ahak.. ahak..

    ReplyDelete

Dah baca sila komen ye... Terima kasih...

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page