contest - bilangan paling RAMAI dlm satu gambar dari Fathaka

Siti Norshimah Md Yasan | Monday, December 06, 2010 |



Okey, kali ni Cik siti nak join lak kontest dari fathaka. Saje je... nak ramaikan peserta. kontest ni diberi nama 'contest - bilangan paling RAMAI dlm satu gambar'
Godek punya godek dapatlah satu gambar... okey, gambar yang Cik Siti Pertaruhkan adalah:



Okey, gambar ni diambil masa jamuan berbuka bulan 8 ari tu... semua ni bebudak opis cik Siti + suami/isteri mereka+ anak-anak mereka+ buah hati mereka+ dan juga adik beradik dan keluarga mereka.... nak kira? Tak larat rasanye... he...he...he...


Jom kite tengok terma dan syaratnye.....

1. first, mstila korang ni (blogger) b'wrgangra m'sia only... xkesah sma ada laki ke prmpuan,, korang ley join contest ni...****DONE- boleh tengok i/c****

2. korang mstila mnjadik follower kpd tuan pnye contest ni dlu... " fathaka "... ley la korang tgok spe pmenang y b'tuah n snang gak tok urusan aku... ;)****DONE-Follower ke 79****

3. korang crikla gambar mne2 yg sesuai, n b'kenaan dgn contest ni,, mne2 gambar yang m'punyai bilangan teramai dlm satu gambar, die lah dianggap pemenang!****DONE-akan dpertaruhkan****

4. buatla entry pasal contest ini.. n suka ati korang la nk cerita pasal gambar korang n sertakan sekali berapa bilangan yg ada dlm gambar tersebut... semuanya akan diadili ;)****DONE-no halnye****

5. gambar tersebut mstilah b'kenaan dengan korang,, bukan la korang ambil dri mne2 sumber2 lain... contohnya (gambar atlet malaysia ke ghuang zhou)****DONE-Bebudak Opis****

6. lepas korang da setlle,, korang post kan la link entry korang kat comment bwh ni...****Okey****

7. pling pnting,, korang jgn lupa amek banner kt ats ni n pada sidebar blog korang... make sure ok, link kan ke entry contest ni....****DONE****

8. tarikh tutup contest ni pada: 1 januari 2011.. segala perubahan tarikh akan dimklumkn segera...

9. hadiah wang tunai bakal menanti anda... segala urusan wang tunai, akan di "bank in" kn ke akaun pemenang....

10. segala urusan tersebut,, akan diuruskn personal dgn pihak pemenang... sprti butir2 peribadi n number akaun bank.. (maybank,cimb bank & bsn sahaja)

11. tag la 3 or lebih mmber2 korang tok sertai contest ni,, lgi rmay lgi bgus... ;)

****DONE****
Nak Tag
1)Cik Nahdatul Izah
2)tomato girl
3)MIzah malic

6 comments:

  1. tq taw.... ;) pghrgaan untok anda

    ReplyDelete
  2. yang ni kalu letak gambar dengan budak sekolah masa perhimpunan sekolah ada peluang tak?

    ReplyDelete
  3. good luck

    meriah nampak gambar tu
    memang seronok kan bila dapat kumpul staff dan keluarga sekali

    ReplyDelete
  4. eh cik tom kena tag..huhu...insyaAllah cuba join ye...tenkiu tag..btw good luck ye dear~~

    ReplyDelete

Dah baca sila komen ye... Terima kasih...

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page