MInta Maaf Semua

Siti Norshimah Md Yasan | Friday, December 17, 2010 |
Firstly, Cik Siti nak minta maaf banyak-banyak kepada semua readers dan terutama sekali kepada follower Cik Siti yang selalu terjah blog comot Cik Siti. Sejak kebelakangan ini Cik Siti amat sibuk sekali. Tambahan pula kena ganti supervisor Cik Siti yang sedang bercuti kerana menjaga suaminya yang kemalangan. 13 hb hari tu sepatutnya Cik Siti cuti kena kerja. Keletihan melanda Cik Siti. Bukan tak ada idea, cuma memang tak larat. Tag dari adik Cik Siti masih belum berkesempatan nak jawab. akhirnya cik Siti main cat-cat rumah.

Balik rumah pukul 900 malam mata Cik Siti dah KO. tapi tetap juga nak ajar anak Cik Siti. Tambahan pula nak masuk sekolah darjah satu ni. persediaan penting buat dia. anak dara Cik Siti yang kecik pun asyik kacau. habis buku abang dia kerjakan. akhirnya terpaksa juga Cik Siti korbankan buku Cik Siti.

Memang sejak dua menjak ni memang Cik Siti dah jadi macam orang VIP. banyak benda nak fikir tapi masih buat tak tahu... he...he...he... nak tahu list dia?

1)Fikir adik nak tunang minggu depan. Coklat yang Cik Siti tempah ari tu minta-mintalah Cik Siti terima sebelum balik kampung nanti
2)Anak nak sekolah, baju dah beli tapi kasut dengan beg masih tergantung tak tahu nak beli bila. (Rase-rasenya nak ajak hubby joli minggu ni)
3)Transport anak dah dapat tel no tapi belum contact lagi... minta-minta ada tempat kosong lagi.
4)Cik Siti masih ting-tong sebab tengok recon yang dah cacamarbah
5)Harap-harap cuti Cik Siti boleh release 31 ari bulan ni... ditambah dengan 3 dengan 4 aribulan tahun depan...


Huhuhu.... rasenya nanti kalau cuti bolehlah update kaw-kaw...

Bos.... nak cuti.... 13 hb hari tu tak jadi cuti... ganti hari lain ye....

3 comments:

  1. alahai..ksiannya cik siti sbuk ye..kite p0n same lah,xleh nak 0nline s0km0 tp bkn sbb kite bz,cuma kite pnye line tenet ade pr0bs...ni nak fll0w bel0g cik siti p0n xleh lg..bleh k0me je..hehe

    ReplyDelete
  2. baru perasan ada header baru yang kiut miut sangat

    ReplyDelete
  3. Atika> nak buat macam mana... dah tanggungjawab
    Tehr> he..he.. he... thanks

    ReplyDelete

Dah baca sila komen ye... Terima kasih...

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page